Autorijden: Hoop en geluk of kennis en vaardigheid?

Moet de examinator het ”gunnen”? Of slaag je omdat je het verdient?

Is het echt zo ”duur” om je rijbewijs te halen? Of is het een éénmalige investering in je toekomst?

Als gediplomeerd rijinstructeur geloof ik dat een goede verkeersopleiding meer is dan alleen een voorbereiding op het rijexamen.

Het is een stevige basis voor een goede ontwikkeling van vaardigheden, die niet stopt bij het behalen van je rijbewijs, maar verder ontplooit elke keer als je de auto instapt.

Met bijna een miljoen kilometers aan rijles ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik je op de juiste manier ga coachen tijdens deze once in a lifetime experience.

De rijlessen bevatten een duidelijke uitleg, waarna je praktische oplossingen voor verschillende situaties ontdekt.

Oefening baart kunst en hier is genoeg gelegenheid voor tijdens de rijlessen.

Bekijk wat de leerlingen zeggen over Autorijschool You Go en voel je welkom om ook de auto in te stappen en het autorijden zelf te ervaren.

Heb je nog vragen? Kijk in de FAQ’s voor meer info of neem direct contact op met de rijschool.

How do You do?

Met de LeerlingApp van PlanGo plan je zelf je rijlessen, heb je een overzicht op je vorderingen, les tegoed en facturen. Door middel van handige filmpjes en uitleg over de praktijkonderwerpen kun je jezelf al voorbereiden op de volgende rijles.

Plan & You Go!

Wie ben ik?

In de auto

rijinstructeur-rijschool-hendrik-ido-ambacht-rijles-zwijndrecht-dordrecht-drechtsteden

Mijn naam is Deni, je vaste rijinstructeur.

Ik ben 37 jaar en heb een passie voor autorijden sinds ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs op mijn 18e. Tegenwoordig kan dat al een jaartje eerder, dat is ook mijn advies, want hoe eerder je je rijbewijs hebt hoe langer je ervan geniet. Wacht niet langer en investeer wat tijd in deze nieuwe fase van je leven.

Na mijn havo diploma heb ik in 2006 mijn instructeurs diploma behaald en een aantal jaren werkervaring opgedaan bij een andere rijschool.
Sinds 2009 volg ik mijn eigen weg door a
ls trotse eigenaar en fulltime rijinstructeur mijn diensten aan te bieden met Autorijschool You Go.

Naast de ”reguliere” rijlessen ben ik ook gespecialiseerd in faalangst, ADHD en de nieuwste RIS (Rijopleiding In Stappen) methode.

Het werkgebied van mijn rijschool: Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht en omstreken.

Buiten de auto

rijinstructeur-rijschool-hendrik-ido-ambacht-rijles-zwijndrecht-dordrecht-drechtsteden

De rijlessen worden bewust gegeven in een milieuvriendelijke auto, want behoud van het milieu sluit nauw aan bij de rest van de dingen die ik graag doe, bijvoorbeeld reizen.. Van weken lang backpacken door Azië, tot bergtoppen beklimmen in de Alpen, maar ook ontspannen op stranden van o.a. Kroatië.

Hardlopen doe ik ook graag in de open lucht en sporten als boks, boulderen en fitness behoren ook tot mijn hobbies.

Zoals veel mensen tegenwoordig ben ik in bezit van een smartphone en ben ik actief op social media, dus afspraken maken en snelle reacties op vragen en aanmeldingen zijn vanzelfsprekend.

Verder ben ik iemand die er alles aan doet om zich aan de afspraken te houden en bij mogelijk te laat komen altijd een waardige tegenprestatie biedt.