Arien

Geslaagd op: 28-12-2022

Supahh

goede rijschool, *duidelijke uitleg *gezellig Zeker een aanrader

Jacco

Geslaagd op: 07-12-2022

De beste rijlessen die een mens zich kan wensen

Expertise, duidelijke uitleg en antwoord op al je vragen. Leuke en gezellige, maar ook leerzame lessen. Een rustige en systematische aanpak. Je ziet duidelijk dat je een traject doorloopt om uiteindelijk perfect voorbereid te zijn op het examen. Geen hysterisch gedoe, maar een gezellige en rustige sfeer om gefocust te leren en de hele tijd gemotiveerd te blijven. Wat wil je nog meer?

Mika

Geslaagd op: 24-11-2022

Vooral heel gezellige en erg leerzame lessen

Elke les was een feestje, en toch heel leerzaam. Alles word ook erg duidelijk uitgelegd. Ik ga de lessen erg missen, dankjewel Deni!

Salma

Geslaagd op: 23-11-2022

Ik heb een top ervaring gehad!

Ik heb leuke lessen gehad en ook fijne lessen!

Khaled

Geslaagd op: 16-11-2022

Een zekere aanrader

Gezellig maar leerzaam

Faith

Geslaagd op: 10-11-2022

Ja helemaal top!

Onwijs gezellige en leerzame rijlessen gehad, hierdoor heb ik relaxed mijn examen kunnen rijden en ben ik in één keer geslaagd!

Hamza

Geslaagd op: 18-10-2022

Fenomenaal

Deni is een ervaren rijinstructeur waarmee je altijd een gezellige rit kan beleven. Het maakt niet uit of je die dag vrolijk of depressief bent hij kan altijd een praatje maken en jou motiveren.

Jill

Geslaagd op: 04-10-2022

Mijn rijbewijs met een top ervaring behaald!

Ik heb een hele fijne ervaring bij Autorijschool You Go. Na 8 jaar ging ik opnieuw lessen om mijn rijbewijs wederom proberen te halen, dit werd mijn 3e poging. Paar jaar geleden kreeg ik de diagnose dat ik ADHD had en dat maakte het halen van het rijbewijs niet makkelijker. Deni is een hele rustige man en hij had veel geduld met mij, wat ik juist nodig had. Hij gaf mij hele waardevolle tips om rustig te blijven en hoe ik goed gefocust kan rijden. Persoonlijk had ik ook veel last van faalangst waar hij mij altijd in steunde en goed advies gaf. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen waar wij ook veel hebben gelachen. Ik ben Deni dankbaar dat hij mij zo goed heeft begeleid. Ondanks het ontzettend spannend is om je rijbewijs te halen heeft hij het voor mij ook leuk gemaakt. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik zal Autorijschool You Go 100% aanraden voor de goede begeleiding, steun en veel plezier!

Stefan

Geslaagd op: 21-09-2022

Wil je een driver worden, dan moet je hier zijn.

Een van de beste keuze van m’n leven. Coole rij instructeur waarmee je goed kan praten en hij legt het van top tot teen goed uit hoe het moet. Dit is echt een aanrader

Loraine

Geslaagd op: 01-09-2022

Beste rijschool ooit!

Ik ben enorm blij dat ik mijn rijlessen heb gevolgd bij autorijschool you go! Ik vind dat Deni een super fijne rijinstructeur is Alles word goed uitgelegd en wanneer jij het niet begrijpt legt hij het net zo lang uit tot je het snapt, Het waren altijd super leervolle, maar ook vooral gezellig lessen. Deni enorm bedankt voor de leerzame maar ook vooral de gezellige gesprekken, en de karaoke momenten in de auto! Dus ben jij op zoek naar een goeie rijschool kom dan zeker naar Autorijschool you go ! ❤️

Noura

Geslaagd op: 04-07-2022

Wail

Geslaagd op: 15-06-2022

Top instructeur

Hele goeie rijschool om bij te rijden. Erg duidelijk en vooral veel plezier in de auto. Zeker aan te raden!!!

Lisa

Geslaagd op: 03-06-2022

Heel fijn!

You Go is echt een top rijschool. Deni heeft me goed geholpen waardoor ik uiteindelijk ben geslaagd. De uitleg is altijd heel duidelijk en het is ook nog eens gezellig. Ik raad You Go zeker aan!

Yasmina

Geslaagd op: 02-06-2022

Ontzettend fijne rijschool!

De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Deni is heel erg geduldig en relaxed. Hij stelt je heel erg op je gemak. Zijn uitleg is makkelijk te begrijpen. Ik ben er supertevreden over! Een absolute aanrader voor iedereen! Nogmaals bedankt!

Jeremy

Geslaagd op: 17-05-2022

Duidelijk les gehad met goed uitleg elk les

Elke les goed uitgelegd waaraan ik moet werken en wat beter kan, daarna uiteindelijk geslaagd.

Raphael

Geslaagd op: 09-05-2022

Goede en duidelijke rijlessen

Ik heb de rijlessen goed en fijn ervaren. Er is altijd een goede sfeer en een duidelijke uitleg. Een foutje is niet erg, daar leer je alleen maar van. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool en instructeur heb gekozen.

Ilias

Geslaagd op: 04-05-2022

Ik heb bij verschillende rijscholen gereden, maar ik zag al snel dat ik niet echt goed werd voorbereid op mn examen. Toen ik bij You Go een proefles nam, merkte ik gelijk dat de instructuur de uitleg zodanig aanpaste dat je het snel begreep en waardoor je het ook snel kon toepassen. De prijs en les verhouding is perfect, omdat je van de 50-minuten rijles ook echt 50 minuten rijdt. Ik heb mijn rijbewijs binnen 3 maanden kunnen halen, dus als iemand op zoek is naar een goeie autorijschool, dan is You Go de perfecte rijschool hiervoor

Romy

Geslaagd op: 03-05-2022

Super fijne en gezellige lessen!

Het is altijd een feestje in de auto, de uitleg die je krijgt is erg duidelijk en de auto rijdt erg lekker 🙂 Ging altijd met zin lessen want het was altijd gezellig en nooit saai.

Diogo

Geslaagd op: 11-04-2022

Abnormaal Goed! Perfect!

Zo’n goede band kunnen opbouwen met Deni! Hij doet er alles voor, zodat jij je rijbewijs in handen hebt! Elke euro die geïnvesteerd is in You Go is het allemaal waard geweest. Niet alleen door de hele goede manier van uitleg, maar ook de ervaring die je opbouwt en de leuke gesprekken die je samen met Deni voert in de auto! Het begon als een rijinstructeur die naast je zat, maar met de tijd mee is het gewoon een vriend geworden die naast je zat. Heel erg bedankt Deni! You Go is aan te raden voor iedereen!

Mirre

Geslaagd op: 22-03-2022

Gezellig en goede lessen

Altijd gezellige en goede leerzame lessen

Hanae

Geslaagd op: 16-03-2022

Super rijschool!

Hele goede en gezellige lessen. Zeker aan te raden!

Emre

Geslaagd op: 15-03-2022

zeer tevreden

zeer legendarische autorijschool, zeker een aanrader.

Anjeza

Geslaagd op: 03-03-2022

Goede maar ook gezellige lessen!

Ik vind Autorijschool You Go een goede rijschool, je leert veel en op de juiste manier zodat je je rijbewijs kan halen, naast dat zijn de lessen ook nog is gezellig. Ik heb een goede ervaring met deze rijschool!

Nynke

Geslaagd op: 10-02-2022

Leerzaam, leuk en gezellig!

Ik heb vooral veel geleerd en tegelijkertijd veel lol gehad waardoor ik de rijopleiding bij YouGo zeker aanraad. Ik ben niet voor niks in 1 keer geslaagd!

Ridwaan

Geslaagd op: 08-02-2022

Top rijschool!

Ik heb veel geleerd tijdens de rijlessen en het was altijd gezellig met deze rijinstructeur. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Yasmina

Geslaagd op: 17-01-2022

Geweldig!!!!!

Beste rijlessen ooit!

Quinten

Geslaagd op: 11-01-2022

Beste rijschool in de regio

Ik was samen met mijn vader research aan het doen naar een goeie rijschool in omgeving Dordrecht. Uiteindelijk kwamen we You Go tegen. Het leek me in eerste instantie te mooi om waar te zijn: er is geen enkele negatieve review, en de lespakketten zijn best goedkoop in vergelijking met de rest. Daardoor had ik er een apart gevoel bij. Maar gezien het feit dat de rijschool al jarenlang bestaat, heb ik dat gevoel even aan de kant gelegd en had ik me aangemeld voor een proefles. De proefles verklaarde een hoop, de reviews waren terecht. Deni is een hele goede rijinstructeur, hij heeft veel geduld met je en hij laat je leren op je eigen tempo. Uitleg doet hij met papier en pen, satellietbeelden, en met illustraties. Hij geeft je altijd de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het gezellig met Deni in de auto. Ik zou zelfs al betalen voor de verhalen die hij vertelt, die zijn geweldig. Veel gelachen en dat geeft ook een vertrouwelijk gevoel. Zelfs als je een verlegen iemand bent die niet zo snel uit zichzelf praat (zoals ik), dan is het niet ongemakkelijk in de auto. Ik raad iedereen aan om hier te lessen, leukste rijschool in de omgeving!