Zanna

Geslaagd op: 28-09-2023

Heel erg fijn en geduldig

De lessen bij You Go waren erg fijn. Erg geduldig en haarfijn is alles uitgelegd. Zeker een aanrader!

Mohamed

Geslaagd op: 25-09-2023

Ge-wel-dig

Goeie rijinstructeur, je kan lachen en tegelijk goed leren. Bedankt man!

Joëlle

Geslaagd op: 07-09-2023

Leerzame en leuke lessen

Rustige en geduldige instructeur. Waardoor je elke week met plezier je lessen volgt. Afspraken zijn makkelijk te maken via de app. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Lana

Geslaagd op: 29-08-2023

Leuke en gezellige lessen!

Elke week stapte ik weer in de auto met een fijn en vertrouwt gevoel! Ik raad iedereen aan om hier een proefles te volgen. Dankjewel Deni voor alles!!

Jessica

Geslaagd op: 28-08-2023

Super goede begeleiding

Fijne en relaxte manier van uitleggen. Deni is geduldig en heeft veel ervaring.

Thomas

Geslaagd op: 25-08-2023

Fijne rijschool

Ik ben erg tevreden over de rijschool waar ik mijn rijbewijs heb gehaald. De instructeur is erg professioneel en neemt uitgebreid de tijd om je voor te bereiden op het praktijk examen.

Ouassim

Geslaagd op: 23-08-2023

Topkwaliteit Rijlessen bij Autorijschool You Go Flexibel en Professioneel

Autorijschool You Go is geweldige. De instructeur is geduldig en professioneel, wat me enorm geholpen heeft bij het behalen van mijn rijbewijs. De flexibele planning maakte het eenvoudig om lessen in te plannen rond mijn schema. Met leerlingen in Zwijndrecht, Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, is You Go absoluut de beste keuze voor rijlessen in de regio!

Faja

Geslaagd op: 03-08-2023

Heel erg fijn

Super fijne lessen gehad en goede uitleg!

Fabio

Geslaagd op: 28-06-2023

Leerzame en leuke lessen.

Elke week met plezier naar de leerzame lessen. Leuke gesprekken en goede instructies.

Sahika

Geslaagd op: 27-06-2023

Top ervaring

Deni is echt een hele fijne instructeur, hij geeft erg goed les en is ook super gezellig. Ik raad het iedereen aan om bij hem te lessen! Hij zorgt voor een gezellige en rustige sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt.

Chahid

Geslaagd op: 06-06-2023

Top rijschool!

Zeer tevreden over zijn manier van lesgeven. Ik raad het iedereen aan om hier rijlessen te volgen. Dankjewel Deni voor de leuke leerzame tijd!

Jordi

Geslaagd op: 05-06-2023

Geweldig!

Ik heb zo een geweldige tijd gehad bij You Go elke keer weer als ik moest lessen was het gezellig altijd lol gemaakt en zeker snel geleerd! Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald mede door Deni want zonder hem had ik dit nooit zo kunnen doen en al zeker niet zo snel!!!

Fatima

Geslaagd op: 17-05-2023

Het lesgeven is gericht op mijn tempo.

Ik raad het zeer zeker aan aan iedereen die moeite heeft met autorijden. Voor mij duurde het allemaal wat langer om het te begrijpen, maar elke les was het waard. Deni is zeer aangenaam en stelt je op je gemak tijdens het rijden.

Obaida

Geslaagd op: 05-04-2023

Heel chill rijlessen ik zou het aanbevelen

GROTE KANS OM IN EEN KEER JE RIJBEWIJS TE HALEN

Ronan

Geslaagd op: 10-03-2023

Een geweldige rijschool om op een aardige en duidelijk manier te leren rijden.

Ik heb hele goeie ervaringen gehad met YouGo. De rijinstructeur is heel goed, wordt niet boos op je als je iets fout doet maar legt juist goed en duidelijk uit wat je beter had kunnen doen. Ik heb de tweede keer mijn rijexamen gehaald, maar bij die eerste was hij ondanks dat ik gezakt was super aardig tegen mij en heeft alle positieve dingen van mijn examen genoemd waardoor ik me al beter voelde. Ik kan deze rijschool alleen maar aanbevelen!

Maurits

Geslaagd op: 20-02-2023

Super rijschool met fantastische rijinstructeur

Wijze levenslessen tijdens rijlessen #scarface

Rachida

Geslaagd op: 16-02-2023

Uitstekend

Fijne rijinstructeur met wie je altijd gezellig kan kletsen. Hij geeft les vanuit zijn hart en dat is ook te zien. Na jaren hier en daar gelest te hebben, kan ik zeggen dat dit de beste rijschool is.

Wesley

Geslaagd op: 10-02-2023

Ik keek er altijd naar uit om met deni in de auto te zitten.

Geweldige leraar met veel geduld en passie.

Arien

Geslaagd op: 28-12-2022

Supahh

goede rijschool, *duidelijke uitleg *gezellig Zeker een aanrader

Jacco

Geslaagd op: 07-12-2022

De beste rijlessen die een mens zich kan wensen

Expertise, duidelijke uitleg en antwoord op al je vragen. Leuke en gezellige, maar ook leerzame lessen. Een rustige en systematische aanpak. Je ziet duidelijk dat je een traject doorloopt om uiteindelijk perfect voorbereid te zijn op het examen. Geen hysterisch gedoe, maar een gezellige en rustige sfeer om gefocust te leren en de hele tijd gemotiveerd te blijven. Wat wil je nog meer?

Mika

Geslaagd op: 24-11-2022

Vooral heel gezellige en erg leerzame lessen

Elke les was een feestje, en toch heel leerzaam. Alles word ook erg duidelijk uitgelegd. Ik ga de lessen erg missen, dankjewel Deni!

Salma

Geslaagd op: 23-11-2022

Ik heb een top ervaring gehad!

Ik heb leuke lessen gehad en ook fijne lessen!

Khaled

Geslaagd op: 16-11-2022

Een zekere aanrader

Gezellig maar leerzaam

Faith

Geslaagd op: 10-11-2022

Ja helemaal top!

Onwijs gezellige en leerzame rijlessen gehad, hierdoor heb ik relaxed mijn examen kunnen rijden en ben ik in één keer geslaagd!

Hamza

Geslaagd op: 18-10-2022

Fenomenaal

Deni is een ervaren rijinstructeur waarmee je altijd een gezellige rit kan beleven. Het maakt niet uit of je die dag vrolijk of depressief bent hij kan altijd een praatje maken en jou motiveren.

Jill

Geslaagd op: 04-10-2022

Mijn rijbewijs met een top ervaring behaald!

Ik heb een hele fijne ervaring bij Autorijschool You Go. Na 8 jaar ging ik opnieuw lessen om mijn rijbewijs wederom proberen te halen, dit werd mijn 3e poging. Paar jaar geleden kreeg ik de diagnose dat ik ADHD had en dat maakte het halen van het rijbewijs niet makkelijker. Deni is een hele rustige man en hij had veel geduld met mij, wat ik juist nodig had. Hij gaf mij hele waardevolle tips om rustig te blijven en hoe ik goed gefocust kan rijden. Persoonlijk had ik ook veel last van faalangst waar hij mij altijd in steunde en goed advies gaf. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen waar wij ook veel hebben gelachen. Ik ben Deni dankbaar dat hij mij zo goed heeft begeleid. Ondanks het ontzettend spannend is om je rijbewijs te halen heeft hij het voor mij ook leuk gemaakt. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik zal Autorijschool You Go 100% aanraden voor de goede begeleiding, steun en veel plezier!

Stefan

Geslaagd op: 21-09-2022

Wil je een driver worden, dan moet je hier zijn.

Een van de beste keuze van m’n leven. Coole rij instructeur waarmee je goed kan praten en hij legt het van top tot teen goed uit hoe het moet. Dit is echt een aanrader