Chahid

Geslaagd op: 06-06-2023

Top rijschool!

Zeer tevreden over zijn manier van lesgeven. Ik raad het iedereen aan om hier rijlessen te volgen. Dankjewel Deni voor de leuke leerzame tijd!

Jordi

Geslaagd op: 05-06-2023

Geweldig!

Ik heb zo een geweldige tijd gehad bij You Go elke keer weer als ik moest lessen was het gezellig altijd lol gemaakt en zeker snel geleerd! Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald mede door Deni want zonder hem had ik dit nooit zo kunnen doen en al zeker niet zo snel!!!

Fatima

Geslaagd op: 17-05-2023

Het lesgeven is gericht op mijn tempo.

Ik raad het zeer zeker aan aan iedereen die moeite heeft met autorijden. Voor mij duurde het allemaal wat langer om het te begrijpen, maar elke les was het waard. Deni is zeer aangenaam en stelt je op je gema tijdens het rijden.

Obaida

Geslaagd op: 05-04-2023

Heel chill rijlessen ik zou het aanbevelen

GROTE KANS OM IN EEN KEER JE RIJBEWIJS TE HALEN

Ronan

Geslaagd op: 10-03-2023

Een geweldige rijschool om op een aardige en duidelijk manier te leren rijden.

Ik heb hele goeie ervaringen gehad met YouGo. De rijinstructeur is heel goed, wordt niet boos op je als je iets fout doet maar legt juist goed en duidelijk uit wat je beter had kunnen doen. Ik heb de tweede keer mijn rijexamen gehaald, maar bij die eerste was hij ondanks dat ik gezakt was super aardig tegen mij en heeft alle positieve dingen van mijn examen genoemd waardoor ik me al beter voelde. Ik kan deze rijschool alleen maar aanbevelen!

Maurits

Geslaagd op: 20-02-2023

Super rijschool met fantastische rijinstructeur

Wijze levenslessen tijdens rijlessen #scarface

Rachida

Geslaagd op: 16-02-2023

Uitstekend

Fijne rijinstructeur met wie je altijd gezellig kan kletsen. Hij geeft les vanuit zijn hart en dat is ook te zien. Na jaren hier en daar gelest te hebben, kan ik zeggen dat dit de beste rijschool is.

Wesley

Geslaagd op: 10-02-2023

Ik keek er altijd naar uit om met deni in de auto te zitten.

Geweldige leraar met veel geduld en passie.

Arien

Geslaagd op: 28-12-2022

Supahh

goede rijschool, *duidelijke uitleg *gezellig Zeker een aanrader

Jacco

Geslaagd op: 07-12-2022

De beste rijlessen die een mens zich kan wensen

Expertise, duidelijke uitleg en antwoord op al je vragen. Leuke en gezellige, maar ook leerzame lessen. Een rustige en systematische aanpak. Je ziet duidelijk dat je een traject doorloopt om uiteindelijk perfect voorbereid te zijn op het examen. Geen hysterisch gedoe, maar een gezellige en rustige sfeer om gefocust te leren en de hele tijd gemotiveerd te blijven. Wat wil je nog meer?

Mika

Geslaagd op: 24-11-2022

Vooral heel gezellige en erg leerzame lessen

Elke les was een feestje, en toch heel leerzaam. Alles word ook erg duidelijk uitgelegd. Ik ga de lessen erg missen, dankjewel Deni!

Salma

Geslaagd op: 23-11-2022

Ik heb een top ervaring gehad!

Ik heb leuke lessen gehad en ook fijne lessen!

Khaled

Geslaagd op: 16-11-2022

Een zekere aanrader

Gezellig maar leerzaam

Faith

Geslaagd op: 10-11-2022

Ja helemaal top!

Onwijs gezellige en leerzame rijlessen gehad, hierdoor heb ik relaxed mijn examen kunnen rijden en ben ik in één keer geslaagd!

Hamza

Geslaagd op: 18-10-2022

Fenomenaal

Deni is een ervaren rijinstructeur waarmee je altijd een gezellige rit kan beleven. Het maakt niet uit of je die dag vrolijk of depressief bent hij kan altijd een praatje maken en jou motiveren.

Jill

Geslaagd op: 04-10-2022

Mijn rijbewijs met een top ervaring behaald!

Ik heb een hele fijne ervaring bij Autorijschool You Go. Na 8 jaar ging ik opnieuw lessen om mijn rijbewijs wederom proberen te halen, dit werd mijn 3e poging. Paar jaar geleden kreeg ik de diagnose dat ik ADHD had en dat maakte het halen van het rijbewijs niet makkelijker. Deni is een hele rustige man en hij had veel geduld met mij, wat ik juist nodig had. Hij gaf mij hele waardevolle tips om rustig te blijven en hoe ik goed gefocust kan rijden. Persoonlijk had ik ook veel last van faalangst waar hij mij altijd in steunde en goed advies gaf. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen waar wij ook veel hebben gelachen. Ik ben Deni dankbaar dat hij mij zo goed heeft begeleid. Ondanks het ontzettend spannend is om je rijbewijs te halen heeft hij het voor mij ook leuk gemaakt. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Ik zal Autorijschool You Go 100% aanraden voor de goede begeleiding, steun en veel plezier!

Stefan

Geslaagd op: 21-09-2022

Wil je een driver worden, dan moet je hier zijn.

Een van de beste keuze van m’n leven. Coole rij instructeur waarmee je goed kan praten en hij legt het van top tot teen goed uit hoe het moet. Dit is echt een aanrader

Loraine

Geslaagd op: 01-09-2022

Beste rijschool ooit!

Ik ben enorm blij dat ik mijn rijlessen heb gevolgd bij autorijschool you go! Ik vind dat Deni een super fijne rijinstructeur is Alles word goed uitgelegd en wanneer jij het niet begrijpt legt hij het net zo lang uit tot je het snapt, Het waren altijd super leervolle, maar ook vooral gezellig lessen. Deni enorm bedankt voor de leerzame maar ook vooral de gezellige gesprekken, en de karaoke momenten in de auto! Dus ben jij op zoek naar een goeie rijschool kom dan zeker naar Autorijschool you go ! ❤️

Noura

Geslaagd op: 04-07-2022

Wail

Geslaagd op: 15-06-2022

Top instructeur

Hele goeie rijschool om bij te rijden. Erg duidelijk en vooral veel plezier in de auto. Zeker aan te raden!!!

Lisa

Geslaagd op: 03-06-2022

Heel fijn!

You Go is echt een top rijschool. Deni heeft me goed geholpen waardoor ik uiteindelijk ben geslaagd. De uitleg is altijd heel duidelijk en het is ook nog eens gezellig. Ik raad You Go zeker aan!

Yasmina

Geslaagd op: 02-06-2022

Ontzettend fijne rijschool!

De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Deni is heel erg geduldig en relaxed. Hij stelt je heel erg op je gemak. Zijn uitleg is makkelijk te begrijpen. Ik ben er supertevreden over! Een absolute aanrader voor iedereen! Nogmaals bedankt!

Jeremy

Geslaagd op: 17-05-2022

Duidelijk les gehad met goed uitleg elk les

Elke les goed uitgelegd waaraan ik moet werken en wat beter kan, daarna uiteindelijk geslaagd.

Raphael

Geslaagd op: 09-05-2022

Goede en duidelijke rijlessen

Ik heb de rijlessen goed en fijn ervaren. Er is altijd een goede sfeer en een duidelijke uitleg. Een foutje is niet erg, daar leer je alleen maar van. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool en instructeur heb gekozen.

Ilias

Geslaagd op: 04-05-2022

Ik heb bij verschillende rijscholen gereden, maar ik zag al snel dat ik niet echt goed werd voorbereid op mn examen. Toen ik bij You Go een proefles nam, merkte ik gelijk dat de instructuur de uitleg zodanig aanpaste dat je het snel begreep en waardoor je het ook snel kon toepassen. De prijs en les verhouding is perfect, omdat je van de 50-minuten rijles ook echt 50 minuten rijdt. Ik heb mijn rijbewijs binnen 3 maanden kunnen halen, dus als iemand op zoek is naar een goeie autorijschool, dan is You Go de perfecte rijschool hiervoor

Romy

Geslaagd op: 03-05-2022

Super fijne en gezellige lessen!

Het is altijd een feestje in de auto, de uitleg die je krijgt is erg duidelijk en de auto rijdt erg lekker 🙂 Ging altijd met zin lessen want het was altijd gezellig en nooit saai.

Diogo

Geslaagd op: 11-04-2022

Abnormaal Goed! Perfect!

Zo’n goede band kunnen opbouwen met Deni! Hij doet er alles voor, zodat jij je rijbewijs in handen hebt! Elke euro die geïnvesteerd is in You Go is het allemaal waard geweest. Niet alleen door de hele goede manier van uitleg, maar ook de ervaring die je opbouwt en de leuke gesprekken die je samen met Deni voert in de auto! Het begon als een rijinstructeur die naast je zat, maar met de tijd mee is het gewoon een vriend geworden die naast je zat. Heel erg bedankt Deni! You Go is aan te raden voor iedereen!